Beskyttet dedikeret hosting

Går du med tanker om, hvorvidt beskyttet dedikeret hosting er noget for dig? Det er ikke sikkert, du ved, hvad dedikeret hosting er, men det vil vi fortælle dig om. Dedikeret hosting er betegnelsen for, når en virksomhed vælger at leje en hel server til hosting af en hjemmeside hos en udbydere. Det vil altså sige, at det udelukkende er relevant for virksomheder, og hvis du er en privat person, skal du derimod interessere dig for shared hosting. Dedikeret hosting er naturligvis dyrere, men så får du som virksomhed også al den plads, du har brug for, til din hjemmeside, og når du vælger beskyttet dedikeret hosting, så får du samtidig en hjemmeside, som er beskyttet mod angreb udefra. Med angreb menes her hackere og virus.

Hvornår skal jeg vælge beskyttet dedikeret hosting?Hvornår skal jeg vælge beskyttet dedikeret hosting?

Som du allerede har læst, er beskyttet dedikeret hosting en mulighed, når du har en virksomhed, der har brug for en hjemmeside. Fordelene ved beskyttet dedikeret hosting er først og fremmest, at din hjemmeside ligger på en server, hvor den ikke er forstyrret af andre virksomheders hjemmeside. Det er en fordel, for så går al serverens kraft til netop din hjemmeside. At det tilmed er beskyttet dedikeret hosting sikrer dig mod angreb udefra. Når du har din egen virksomhed bør du til hver en tid vælge dedikeret hosting, for det giver dig mange fordele og muligheder, som du ellers ikke vil have. Når du vælger beskyttet dedikeret hosting, stiller udbyderen serverudstyr til rådighed, men sommetider tilbyder udbyderen også administration og andre former for service. Det handler blot om, at du finder den rette udbyder.

Hvor finder jeg den rette udbyder?Hvor finder jeg den rette udbyder?

Når det drejer sig om beskyttet dedikeret hosting, så er der flere forskellige udbydere her i Danmark. Vi ved, at du er på udkig efter en meget professionel udbyder, for når du gerne vil have beskyttet dedikeret hosting, så er det fordi, at du ved, at din hjemmeside er vigtig. Det kan være, at din virksomhed har egen webshop, og det kan også være, at det er noget helt andet, den præsentere. Uanset hvad udgangspunktet er, så kan du via google finde de udbydere i Danmark, der tilbyder beskyttet dedikeret hosting. Vi anbefaler, at du ser nærmere på UnoEuro, Surftown eller One, for her er gode muligheder, som du ikke finder andre steder. Alle tre steder tilbyder gode services, som er værd at gå efter.

Hvor meget koster beskyttet dedikeret hosting?Hvor meget koster beskyttet dedikeret hosting?

Som du allerede ved, så får du en hel server dedikeret til din hjemmeside, når du vælger beskyttet dedikeret hosting, og det betyder naturligvis, at det koster lidt ekstra. At serveren også er beskyttet, gør også, at du må af med lidt flere kroner, end du ellers skulle. Vi har set, at der findes priser fra 199 kr. og op om måneden, og denne pris finder du hos blandt andre Surftown. Vi anbefaler dig at ringe og tage en snak med den udbyder, som taler til dig, for på den måde kan I med sikkerhed få noget strikket sammen. Når alt kommer til alt, så handler det om, at du finder det bedste sted til hosting af din hjemmeside, og løsningen er lige om hjørnet.