Beskyttet VPS Hosting

Beskyttet VPS hosting sikrer dig, som navnet hosting antyder, beskyttet hosting, men også stor sikkerhed. Når vi taler om beskyttet VPS hosting, så er det ikke sikkert, at du er bekendt med, hvad det er, men så må du endelig læse med her. VPS står for virtual private server, og det betyder altså, at du lejer plads på en privat server. Denne plads lejer du, når du har brug for en hjemmeside. VPS hosting er en blanding af dedikeret hosting og shared hosting, og du får det bedste fra disse lejre, når du vælger VPS hosting til din hjemmeside. VPS kan siges at være en opgradering af beskyttet shared hosting, hvor flere forskellige virksomheder deles om pladsen på en server hos en udbyder. VPS kan lige lidt mere.

Mere om beskyttet VPS hostingMere om beskyttet VPS hosting

Beskyttet VPS hosting går et step dybere end shared hosting, og det betyder, at din hjemmeside får mere plads, når du vælger VPS, end når du vælger shared hosting. Dog har du ikke din helt egen server, hvilket er tilfældet med dedikeret server, men du har en blanding mellem disse to. Det betyder, at når du vælger VPS, så kører din hjemmeside både nemt og gnidningsfrit, og der er ikke mange andre hjemmesider, som tager pladsen og dermed potentielt set forstyrrer din hjemmeside. Når du køber beskyttet VPS hosting, så er din hjemmeside også mere beskyttet, end den er ved beskyttet shared hosting, og det er noget, du vil have stor glæde af. Du vil nemlig være beskyttet mod alle former for angreb på din hjemmeside.

Hvor meget koster beskyttet VPS hosting?Hvor meget koster beskyttet VPS hosting?

Som du allerede ved, så går beskyttet VPS hosting lige en tand op i forhold til shared hosting, og det betyder naturligvis, at det er noget dyrere. Samtidig vil du dog finde ud af, at det er billigere end dedikeret hosting, hvor du jo lejer en server alene. Når du vælger beskyttet VPS hosting, så fås det fra omkring 149 kroner om måneden, og det kommer naturligvis også an på, hvilken udbydere du finder frem til. Vi anbefaler igen at kigge på både Surftown, UnoEuro og One, for her er rigtig gode muligheder for at finde den VPS hosting, du har brug for, og priserne er tilmed til at betale. Vi håber, du får glæde af VPS hosting, og at det er den løsning, du vælger.

Fordelene ved beskyttet VPS hostingFordelene ved beskyttet VPS hosting

Hvis du ikke ved, om beskyttet VPS hosting er noget for dig, og om det er det, du skal vælge, så lister vi nogle af fordelene op her. For det første er din hjemmeside beskyttet, når du vælger denne løsning, og det er af stor værdi. For det andet så er VPS hosting fordelagtig for små- og mellemstore virksomheder, der har brug for mere plads, end hvad shared hosting kan give, men stadig mindre plads end hvad man får ved dedikeret hosting. Beskyttet VPS hosting er også til at betale sig fra, og du får samtidig mere kontrol over dit hosting-miljø, hvilket betyder, at selvom du vælger beskyttet VPS hosting, så kan du stadig være herre i eget hus, og det er noget, mange virksomheder vægter højt. Det kan være, det samme er tilfældet for dig.